Ombetrækning og istandsættelse af møbler

Hvad er ompolstring?

Polstring er selve materialerne - som inkluderer stof, fyld, bånd og fjedre - der udgør den bløde belægning af stole, sofaer og andre møbler. Processen begyndte i middelalderen og voksede i popularitet i det 17., 18. og 19. århundrede. I årenes løb er der blevet brugt en bred vifte af materialer, lige fra hø til hestehår til uld. Moderne polstrede genstande bruger metalfjedre og skum for større holdbarhed. Selvom de indvendige materialer muligvis ikke er synlige, har de stor betydning for, om stykket er behageligt. Selvom stof altid kan skiftes - hvilket kan være nødvendigt, afhængigt af slid - vil valg af indvendige lag af høj kvalitet være med til at sikre, at stykket holder i flere år.

Møbelstoffet til en ny sofa eller lænestol er en stor investering - hvis du vælger det forkerte materiale, kan du risikere at stoffet ikke har den rette effekt, som du ønsker i forhold til slitage og pletter. Valg af materialer med hensyn til farven eller mønstret, skal også passe til det design som du har tænkt dig. Hos Stevns Møbelpolstring, har vi meget erfaring og sørger for at du bliver tilfreds med dit nye møbel.

Ompolstring af stol, sofa eller lænestol

En af de typiske opgaver vi får, er ombetrækning af stole, sofaer og lænestole. Dog kan vi klare de fleste opgaver, når det kommer til ompolstring. Vi tilbyder også at designe hynder og andet betræk, uanset om du er privatkunde eller erhverv. Man behøves ikke nødvendigvis en fuld polstring, hvis du har et møbel der bare trænger til en mindre reparation. Derfor er det muligt at restaurere møbler, så de stadig beholder deres originale materiale og design.